INCENDIAR Primarul a luat foc și vrea să afle cine a ”sifonat” o informație secretă. Citește STENOGRAMA

Chestiunea plecării funcționarilor Primăriei Apahida, la cursuri de pregătire, în diferite stațiuni la mare, subiect relatat de ziardeapahida.ro a fost dezbătută aprins în ședința operativă, care a avut loc în această dimineață la sediul Primăriei Apahida. Din bugetul comunei, a fost achitată suma de 25.000 de euro pentru cei 27de funcționari care au plecat la mare sau la munte, la cursuri de perfecționare, de șapte zile, alături de soții și copiii acestora.grigore-fatiPrimarul recunoaște că funcționarii au plecat la mare dar a fost foarte vehement de ce s-a aflat acest lucru, amenințându-i pe angajați că va găsi sursa.

În continuare puteți citi stenograma discuției purtate de primar cu alți angajați. Primarul a vrut să afle, în direct, cine a stat la cinci stele când a fost la mare.

Primar: Vedeți că … să îmi faceți doamna Roxana (n.n. Șopterean), i-am spus la secretarul să pregătiți copii după toate diplomele celor care au fost plecați …
Roxana: I le-am dat acum,  i-am dat domnului secretar, cele pe care mi le-ați lăsat.
Primar: Ca să stea liniștiți cei de la Ziar de Apahida, că toți au luat diplome când au fost la cursuri. Cine a stat la hotel de cinci stele?
Funcționar: Așteptăm șeful … dezvăluirile
Primar: Dacă a stat și și-a plătit e treaba lui. Informațiile tot de aici se culeg și mă apropiu și de sursă, să știți. Nu îi voi face nimic. Îl voi chema și îi voi pune date la dispoziție. Să nu spună că este un mare secret. Sursei vorbesc. Că nu este niciun secret. Eu nu am stat niciodată la cinci stele, pe unde am fost în lume, la cinci stele nu am stat nicioată, la patru da, mă refer așa. Dacă sursa noastră este proastă, poate fi așa, ăsta este singurul epitet pe care il adresez, vine să spună că la cursuri merg din timpul programului. Eu încă nu am auzit în vreo instituție că te trimite la curs în concediu de odihnă și cred că am făcut cursuri mai mult ca oricine de aici. Totdeauna am fost trimis la curs ca o misiune, altfel înțeles, nu din timpul concediului de odhină. Ați citit bănuiesc, articolul. Dacă nu, spuneți să vă fac un rezumat. Se mai spune că însoțitorii au mers pe banii primăriei, nu îmi amintesc și nu cred că am semnat un decont să se facă pentru însoțitori … Cred că în Legea 215 scrie …
Un funcționar: În legea 188
Primar: Acuma dacă aceste cursuri se organizează la mare sau la munte este altă chestiune. De unde să ia propunerile, de la Biserica Baptistă. Alea sunt propunerile, acolo îl trimiți.
Funcționar: Îi pus cu rea voință pentru cei care pun botul.
Funcționar: A scris că sunt 27, fix.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s