”Die Machine” Ciprian Mariș face furori în Germania! O nouă victorie uriașă în 18 de secunde

Apahideanul Ciprian Mariș a reușit un nou record personal, într-un meci de lupte libere care s-a desfășurat azi, în Germania, la Grosostheim, în campionatul național de lupte libere. Mariș a luptat cu un sportiv de la o echipă de top, Sturv Dettingen, și a reușit performanța de a-l face tuș, KO la lupte libere. La finalul luptei, medicii au fost chemați să intre pe saltea pentru a-l ajuta să-și revină pe sportivul advers.maris1Ciprian Mariș, care a jucat în echipament roșu, a declarat pentru ziardeapahida.ro că antrenamentele și competițiile dure la care a participat în MMA, un sport full contact, l-au ajutat la luptele libere. ”După ce am început meciul, l-am studiat repede, iar după 18 de secunde i-am aplicat procedeul morișca inversă și l-am aruncat pe spate. A căzut în cap și a rămas fără aer. A avut nevoie de îngrijiri medicale. Sportivul cu care am luptat și-a revenit repede și nu au fost probleme”, a povestit Ciprian.marisVictoria de azi vine la o zi după o alta, adjudecată tot de apahideanul nostru. De data asta echipa unde este legitimat Ciprian Mariș a jucat ”în deplasare”, la clubul KSV Rimbach. Pe saltea, Ciprian Mariș a fost din nou la înălțime reușind să câștige, tot prin tuș, în mai puțin de două minute. Echipa lui Mariș a câștigat cu 20-18, împotriva unei echipe mai bine clasate și cu sportivi cotați mai bine, victoria românului fiind decisivă, deoarece înaintea partidei echipa gazdă conducea cu 18 la 16.Succesele din ultima vreme i-au adus lui Ciprian Mariș poreclat ”Die Maschine”. ”Germanii spun că aș fi ca o mașină de război. Eu mă antrez foarte mult, în medie, între șase și opt ore zilnic. Am ajuns să am galeria mea la meciuri. Aici suporterii sunt fanatici, vin la meciuri cu vuvuzele și cu tobe și te suțin gălăgios. Mă surprinde că oamenii își aduc la meciurile mele copiii și nepoții și le spun că așa trebuie să ajungă și ei. Oamenii vor să își facă poze cu mine și îmi cer autografe”, povestește Ciprian Mariș.
Maris 3De altfel, Ciprian Mariș a ajuns o mică vedetă în orașul Grosostheim, din Germania. Patronul echipei Harry Pelger îl apreciază foarte mult și deja i-a pus la dispoziție o casă și o mașină cu care se poate deplasa la antrenamente.
maris2Ciprian Mariș este sponsorizat de Extrifit Romania si de HPS, High Performance Supplents. ”Extrifit România va pune pe piață și în România, în perioada imediat următoare, suplimente de foarte bună calitate, destinate sportivilor”.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s