Trei tineri din Apahida răniți într-un grav accident de circulație! Un descreierat a accelerat pe ploaie și a fost la un pas să producă un carnagiu rutier

Un grav accident de circulație a avut loc duminică, în jurul orei 11.30, pe șoseaua de centură Cluj Napoca – Apahida. Polițiștii spun că accidentul a avut loc după sensul giratoriu, care duce spre Emerson, la o distanță de 600 de metri, spre Apahida. ”Într-o curbă ușoară la dreapta, șoferul unui autoturism Dacia Logan, pick-up, a pierdut controlul volanului și a intrat în alte două mașini care circulau regulamentar, din sensul de mers Apahida-Cluj Napoca. În urma accidentului a rezultat rănirea gravă a două persoane și rănirea ușoară a altor două. Pagubele materiale au fost destul însemnate și au fost estimate la 18.000 de lei”, a declarat un polițist de la Serviciul Poliției Rutiere Cluj.
acc
Potrivit datelor de la accident, una dintre mașinile care circula regulamentar a fost condusă de Alexandru Ban, de 24 de ani, Apahida. Tânărul a fost transportat de urgență la spital cu traumatism toracic și plagă contuzie genunchi drept. În mașina condusă de Ban se mai afla o altă pasageră, Timea Csilla Horvath, în vârstă de 30 de ani, tot din Apahida. Femeia a fost internată de urgență cu fractură compactă de stern și contuzie toracică.

Un alt treilea apahidean, care a fost rănit este Darius Ionel Mureșan, de 27 de ani, care a condus, o altă mașină implicată în accident. Darius Mureșan a fost dus la spital unde medicii i-au pus diagnosticul de contuzie la nivelul regiunii claviculare umăr stâng.

 

Foto: arhiva

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s