Au apărut tranșee în locul șanțurilor săpate în Dezmir pentru introducere canalizării! Viceprimarul Radu Păcurar cere ARL să refacă drumurile

Lucrările de introducere a rețelei de canalizare din Dezmir, s-au făcut de mântuială. În multe locuri, șanțurile săpate pentru introducerea conductelor de canalizare, s-au transformat în adevărate tranșee.

Locuitorii din Dezmir susțin că după ce muncitorii au acoperit șanțurile săpate, la prima ploaie, acestea s-au tasat și pun în pericol siguranța traficului rutier dar și sănătatea pietonilor care circulă în zona afectată.
dezmir
În fața acestei situații, viceprimarul comunei Apahida, Radu Păcurar a luat atitudine și a solicitat ca lucrările care au fost efectuate în mod defectuos să fie remediate în cel mai scurt timp. ”Beneficiarul rețelei de canalizare este Compania de Apă Someș iar executantul este Antrepriza de Reparații și Lucrări SA. Remedierile se vor stabili după o discuție cu specialiștii în drumuri, aceste străzi complet utilate urmând a fi asfaltate în viitor. Dacă terenul nu e compactat, o să cedeze asfaltul. Este clar că în zonele unde terenul s-a tasat, lucrările nu au fost efectuate în mod corespunzător”, a spus viceprimarul Radu Păcurar, pe pagina lui de facebook.

Pe strada Horea și pe strada Soponită, din Dezmir, au apărut primele ”tranșee” în locurile unde au fost săpate șanțurile pentru introducerea rețelei de canalizare. Oamenii se plâng de faptul că autoritățile de la Compania de Apă Someș nu intervin și nu solicită societății ARL să lucreze conform proiectului. ”Un consătean de-al nostru și-a rupt coloana vertebrală după ce a căzut într-un canal. Acum așteaptă să ne rupem vreun picior într-un astfel de șanț”, s-a întrebat retoric un localnic.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s