Vezi cât a încasat SMILEY pentru concertul de la Zilele comunei Apahida!!! Onorariul a fost mai mare decât s-a zvonit în culise

Dacă în jurul lui Smiley, organizatorii manifestării Zilele comunei Apahida, au creat un adevărat mister, ziardeapahida.ro a aflat că onorariul lui Smiley, care a fost de 42.759, 93 lei. smiley analiza2

În această sumă, susțin sursele ziardeapahida.ro a intrat onorariul artistului și a trupei sale dar și cheltuielile indirecte, legate de cazare, masa şi transport. Potrivit acelorași surse, Smiley și trupa lui au fost cazați în Cluj Napoca, la hotel Univers T, care se află în proprietatea unei societăți comerciale patronate de Consiliul Județean Cluj. ”Pentru Smiley, Primăria Apahida a închiriat mai multe camere, din câte îmi aduc aminte, opt la număr. Artiștii au beneficiat și de serviciile de masă. În plus, s-a achitat și contravaloarea transportului, pentru Smiley, între care plata unei cantități de carburant și bilete la Tarom, pe relația Cluj Napoca – București”, spun surse oficiale.

Următorul pe lista cu onorariul cel mai mare a fost cântărețul de muzică populară, Dinu Iancu Sălăjanu, care a încasat 10.765 lei, adică în jur de 2.400 de euro. Vedeta muzicii populare românești a cântat o oră pe scena amplasată în curtea Școlii din Apahida.

Pentru trupa Zip Band, Primăria Apahida a achitat suma de 4.060 lei.

La capitolul organizare, Primăria Apahida a fost destul de generoasă și pentru scenă și pentru sistemele de lumini și sunet, pentru care a achitat 10..000 lei.

Înainte de desfășurarea manifestării Zilele comunei Apahida, pe surse, din zona Primăriei Apahida, s-a aflat că onorariul lui Smiley va fi de 7.200 de euro. Ulterior, oficial, ziardeapahida.ro a aflat că Smiley a cântat timp de o oră, cu un singur bis, pentru 9.500 de euro.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s