Tragedie în Sânnicoară!!! Un copil de șase ani a picat într-o rigolă. Medicii l-au operat trei ore

O adevărată tragedie a avut loc sâmbătă în Sânnicoară. Un copil în vârstă de șase ani a căzut cu bicicleta într-o rigolă, construită parcă pentru a bloca tancurile și nu pentru a capta apa de ploaie.
20150901_201002
Martorii susțin că incidentul a avut loc sâmbătă, în jurul orei 17, pe strada Tineretului din Sânnicoară. ”Era un copil cu o bicicletă. La un moment dat, i s-a rupt lanțul de la bicicletă și copilul s-a dezechilibrat și a picat într-o rigolă adâncă și s-a lovit foarte rău la gură. Cine a construit rigolele nu s-a gândit că pe stradă se joacă și copii și pot să se rănească? Dacă erau acoperite cu grilaje sau nu erau așa de adânci nu se întâmpla nimic”, a declarat o femeie care locuiește în zonă.

Copilul de șase ani se numește Matei Filipaș și este din Sânnicoară. El a fost transportat de urgență la Spitalul de Copii unde a fost operat de urgență de către medici, care i-au reconstruit toată zona buzei superioare. Surse medicale au declarat pentru ziardeapahida.ro că operația a durat mai bine de trei ore, copilul fiind în prezent în afara oricărui pericol. Medicii au spus că în urma loviturii, copilul și-a pierdut doi dinți iar gingia superioară a fost ruptă.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s