Noi nu credem că Eugen Vereș junior, finul primarului Fati, bea și apoi se urcă la volan …

După amiaza de luni, omul de afaceri Mircea Eugen Vereș, care conduce firma Strict Prest SRL, societate care se ocupă de colectarea gunoiul menajer din Apahida, și satele aferente, și-a petrecut-o la o terasă din Apahida, în compania altor doi bărbați.

Pe masa celor trei era deschisă o sticlă cu vin și mai multe halbe de bere, care s-au umplut și golit de mai multe ori, în timp ce mașina firmei, înmatriculată cu celebrul ”JEN”, era parcată în fața barului. Ziardeapahida.ro îl știe pe Mircea Eugen Vereș ca pe un om serios, care nu se urcă băut la volan, mai ales că la câteva sute de metri distanță este Postul de Poliție Apahida, de unde, în orice moment ar putea să apară un polițist.
20150831_192204
Ziua de luni a fost și una de supărare pentru Vereș junior, mai ales, după ce consilierii locali nu au votat proiectul inițiat de nașul său de cununie, nimeni altul decât primarul colonel Grigore Fati, privind instituirea taxei de salubritate.
20150831_192153
La finalul ședinței, Vereș junior a declarat pentru Apahida.ro că: ”Începând de mâine nu se vor ridica gunoaiele în comuna Apahida! Apahida va râmânea în gunoi”! După ședință, Vereș junior a putut fi văzut la terasa cu pricina, unde, repetăm, noi crede că nu a băut nimic.

Ziardeapahida.ro nu crede nici declarația făcută într-un moment de supărare, mai ales că între Strict Prest și asociațiile de locatari dar și locuințele persoanelor fizice există încheiate contracte de prestări servicii, care trebuie respectate.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s