NU se vor mai construi blocuri între case. PNL Apahida un prim succes pentru oamenii de rând

Proiectul de hotărâre privind interzicerea, pentru viitor, de a se mai construi blocuri de locuințe între case a trecut la vot. Consilierii locali PNL au fost cei care au inițiat acest proiect deoarece în ultima vreme au existat zeci de plângeri ale unor localnici care au reclamat faptul că la câțiva pași de casele lor se construiesc blocuri cu avizul celor din Primăria Apahida.blocuri intre case

La ședință au fost și 30 de persoane care au solicitat să ia cuvântul pentru a-și expune nemulțumirile. De partea cealaltă, primarul Grigore Fati, secretarul comunei Alexandru David și șeful serviciului Urbanism, din cadrul Primăriei Apahida, Iuliu Mârza au încercat să le explice celor prezenți că  noul Plan de Urbanism General interzice să se mai construiască blocuri între case. ”Dacă e așa, de ce se autorizează în continuare blocurile între case”, au strigat cei prezenți.

În cele din urmă, proiectul a trecut la vot, majoritatea consilierilor prezenți, cei de la PNL la care s-au raliat și alții de la PSD, au votat pentru.

Vom reveni cu amănunte!!!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s