O casieriță de la Primăria Apahida și-a luat perdaful pentru dialogul halucinant cu Smiley

Ziardeapahida.ro a promis că va dezvălui numele angajatei din Primăria Apahida, care a căzut în dizgrația primarului colonel Grigore Fati, pentru replicile nu tocmai principiale pe care le-ar fi avut cu Smiley, cu puțin timp înainte de începerea spectacolului, replici care ar fi putut conduce la anularea spectacolului din partea vedetei.erika barna

Ei bine, în cursul dimineții de joi, primarul Fati și-a pus pata pe Erika Barna, casieriță la Primăria Apahida, căreia i-ar fi atras atenția asupra modului cum a dialogat cu Smiley. Replicile primarului au vizat-o pe Erika Barna, care era de față, discuția având loc de față cu mai multe persoane, chiar în secretariatul de la cabinetul primarului.

Erika Barna este cunoscută ca o susținătoare înfocată a primarului colonel Grigore Fati. Surse din mediul politic susțin că în noaptea în care primarul Fati ar fi ieșit primar, în anul 2012, Erika Barna a fost invitată la petrecerea cu sarmale, care a avut loc acasă la primar, alături de alte zeci de persoane.

Potrivit Apahida.ro, ”câteva cucoane de la primărie … au încercat să fenteze rândul și au venit după autografe pe cealaltă parte. Însă, Smiley era preocupat mai degrabă de copii decât de ele, lucru care le-a iritat pe ”importantele” de la stat, care au început să vocifereze că se grăbesc. Am asistat la un dialog incredibil, care arată cât de speciali se cred unii funcționari din Primăria Apahida:

Cucoana: – Dacă nu ne dai autografe nu-ți facem plata luni

Smiley: – Poftim?! (care se ridică în picioare de lângă copilul căreia ii semna un autograf iritat de obrăznicia femeilor)

Se face liniște în sală femeile realizează că vedeta este deranjată

Smiley: Ați spus ceva?

Cucoanele: Nu Nu …

Smiley: Așa mă gândeam și eu.”

Dacă Erika Barna dorește să facă comentarii pe marginea acestui subiect, ziardeapahida.ro așteaptă punctul său de vedere la adresa ziardeapahida@gmail.ro.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s