Cine este angajata din Primăria Apahida care l-a luat peste picior pe Smiley?

Un incident grav, care putea duce la anularea concertului lui Smiley, la Apahida, trecut sub tăcere de toți cei implicați, arată cât de puțin sau cât de puțin gândesc unii angajați din Primăria Apahida.smiley analiza2

La un moment dat, cu puțin timp ce începerea spectacolului, scrie apahida.ro, Smiley a fost luat peste picior de o angajată a Primăriei Apahida, care fie a încercat o glumă foarte proastă, fie i-a ieșit pe gură un ”porumbel” fără să gândească și fără să își dea seama de eventualele consecințe.

”Câteva cucoane, scrie apahida.ro de la primărie (pe care nu doresc să le nominalizez), au încercat să fenteze rândul și au venit după autografe pe cealaltă parte. Însă, Smiley era preocupat mai degrabă de copii decât de ele, lucru care le-a iritat pe ”importantele” de la stat, care au început să vocifereze că se grăbesc. Am asistat la un dialog incredibil, care arată cât de speciali se cred unii funcționari din Primăria Apahida:

Cucoana: – Dacă nu ne dai autografe nu-ți facem plata luni

Smiley: – Poftim?! (care se ridică în picioare de lângă copilul căreia ii semna un autograf iritat de obrăznicia femeilor)

Se face liniște în sală femeile realizează că vedeta este deranjată

Smiley: Ați spus ceva?

Cucoanele: Nu Nu …

Smiley: Așa mă gândeam și eu.”

Daca aveți informații despre identitatea acestui angajat, scrieți pe ziardeapahida@gmail.com. Identitatea voastră va rămâne secretă.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s