Vandalii distrug sistematic Parcul Mare!!! De ce nu se montează camere de luat vederi?

Vreme de câteva săptămâni polițiștii locali au patrulat în Parcul Mare din Apahida și totul a fost în regulă. Cum au dispărut polițiștii locali din peisaj au apărut și problemele cu cei care nu au bun simț și nu respectă curățenia publică.

Aparatele de joacă sunt rupte sistematic, cel mai probabil, de tinerii care seară de seară se adună în Parcul Mare. ”Cu siguranță că ei rup totul că nu un copil de trei ani care nu are nicio forță”, spune un părinte.
20150825_201444
Un balansoar din fier stă rupt la gardul parcului. Bara de oțel este groasă cât o mână de om dar cu toate astea, vandalii au reușit să o rupă. ”Ce forță trebuie să ai ca să rupi o bară de zece. Mă gândesc câți tineri s-au urcat deodată pe acel balansoar de l-au rupt”. În altă parte, un tobogan este rupt de mai multe săptămâni în timp ce nimeni de la Primăria Apahida nu se grăbește să îl repare.20150825_201636
Peste tot mâncătorii de semințe profesioniști, pot fi văzuți cum aruncă cojile pe jos. Acestor nesimțiți le punem întrebarea dacă și acasă la ei procedează la fel.

Cât despre prezența celor care fac curățenie nici nu poate fi vorba. Deși, poate, dimineața fac curățenie, seara ”patul” de coji de semințe este la loc pe trotuar. În lipsa unor amenzi ferme, vandalii nu vor respecta minimele norme de conviețuire socială.

De mai multă vreme, ar fi trebuit instalat un sistem de monitorizare video a parcului. Timpul a trecut, vorbele au zburat dar situația a rămas aceeași.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s