Vezi cine e SMECHERUL cu BMW care a provocat accidentul de circulație de pe centura Apahida!

Șmecherul cu BMW, care a comis un grav accident de circulație, în cursul zilei de luni, pe centura de la Apahida, este din Răscruci și este un cunoscut al cluburilor și discotecilor din zona Gherla. Pe pagina lui de facebook, inconștientul a potat foarte multe poze din discotecile unde merge și stă după un suc toată noaptea dar și câteva cu BMW-ul pe care acuma l-a făcut praf.lorand4

Potrivit unor informații, șoferul care a condus BMW și care s-a lovit frontal de o mașină care circula regulamentar se numește Lorand Szilagyi, are 24 de ani și este de profesie mecanic auto. ”Numai un inconștient putea să conducă cum a condus acest șofer. A depășit ilegal, pe linie continuă o coloană de mașini, iar la revenire pe banda sa de circulație nu a mai avut loc și a rămas pe contrasens, unde s-a izbit, în plină viteză de un Ford care circula regulamentar. După impact, cele două mașini au mai lovit și un autoturism Peugeot”, spune un polițist.lorilorand

Norocul celor care călătoreau în mașinile avariate a fost că purtau centurile de siguranță. ”Au fost protejați la impact de alte răni pe care le-ar fi putut suferi”, a spus același polițist. Persoanele rănite ușor au fost transportate la UPU Cluj dar au fost externate după câteva ore.

4 thoughts on “Vezi cine e SMECHERUL cu BMW care a provocat accidentul de circulație de pe centura Apahida!

 1. Nu aveti nici un drept sa judecati omu dupa o gresala si sa ii invadati viata personala…..inconstient ii persoana care a avut curaj sa vorbeasca asa despre un baiat pe care nu il cunoaste. Sa iti fie rusine ca ai scris asa ceva. Lori ii un baiat de nota 10 o facut o gresala si gata ii smecher……cu postarea asta o sa fi dat in judecata. Sa iti fie rusine. Lumea ii plina de oameni ca tine.

  Like

  1. din pacate dvs, doamna mirela, nu intelegeti gravitatea faptei acestui baiat, asa cum ii ziceti. Daca din masinile celelalte, Doamne Fereste, murea un copil, ce ati fi avut de zis? ca LORI era un baiat bun?
   v-am aprobat comentrariu in semn de respect dar e clar ca sunteti praf

   Like

 2. Sa va fie rusine…profitati de oameni sa aveti voi subiecte…..daca era unu dintr.e voi in locul lui si stiati cum stau lucrurile tot asa vorbeai? Nu ai de unde sa sti ce a fost in mintea lui atunci….nu vorbiti ceea ce nu stiti….voi nu aveti inima.

  Like

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s