Puncte tari și puncte slabe din prima zi de festival. Incidente izolate … două tinere s-au luat la bătaie

Prima zi din festivalul ”Zilele comunei Apahida” a trecut foarte repede, fără incidente majore, cu excepția unei mici păruieli între două tinere, în fața Căminului Cultural, care au fost calmate, rapid, de un jandarm care se afla în zonă. Se pare că cele două tinere, una dintre ele, în stare avansată de ebrietate, s-au certat de la un pachet de țigări. ”De cap am luat-o și am dat-o de dalele din față de la cămin. A apucat și ea să îmi deie una. Un jandarm ne-a despărțit”, le spune tânăra apropiaților.

Puncte forte

La o analiză, la rece, punctul forte din prima zi de festival a fost, de departe, Smiley. Vedeta a fost la înălțime și nu a făcut rabat de la ”calitate”. Fără să facă diferența că nu este la București sau într-un alt oraș mare, Smiley a susținut un concert în adevăratul sens al cuvântului. Mai mult, vedeta nu a făcut ifose și s-a fotografiat cu toți cei care i-au cerut acest lucru, dovadă stau zecile de fotografii urcate de apahideni pe facebook. .
smiley analiza2
Un alt punct forte a fost calitatea sonorizării și a sistemului de lumini.

Calitatea bună a produselor alimentare oferite de către Moldovan Carmangerie Sânnicoară.

Puncte minus

De departe, cel mai mare minus, se referă la capitolul organizare. Sâmbătă cu puțin timp înainte ca lumea să se adune, erau făcute încă ultimele pregătiri, ceea ce arată că organizarea a fost făcută pe picior.

Puține puncte de vânzare a berii și un singur loc unde se puteau cumpăra grătare, mici sau frigărui. Acest lucru a dus la formarea unor cozi mari iar mulți dintre cei prezenți au renunțat să mai consume. Micii întreprinzători locali, care au magazine alimentare în zonă, și-au scos pe trotuare dozatoarele de bere.

Modul de dispunere a meselor, unele sub umbrele în timp ce altele erau în aer liber, fapt ce a dus la o aglomerare a zonei, mai ales la concertul lui Smiley.smiley analiza1

Fiind sâmbătă seara, discoteca în aer liber a durat până la ora 12.00, fapt ce i-a nemulțumit pe tinerii comunei noastre.

foto: apahida.ro

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s