Zilele comunei Apahida, deviate subversiv spre PSD

Mascat, primarul din Apahida, i-a invitat pe scena de spectacol pe prefectul de Cluj, Gheorghe Vușcan, un apropiat al lui Ioan Rus, ministrul Transporturilor dat afară după ce a jignit un popor întreg afirmând că soțiile celor plecați să muncească în străinătate sunt curve iar copii lor golani, și pe președintele PSD Cluj, Remus Lăpușan.

Primarul Fati nu a rostit deloc cuvântul PSD pentru a nu fi huiduit de către public și s-a mulțumit să îl prezinte pe Lăpușan, drept consilierul județean Lăpușan.

Cele două oficialități au luat cuvântul și i-au mulțumit lui Fati pentru organizarea manifestării ”Zilele comunei Apahida”.”Vă mulțumumesc că m-ați invitat și domnului primar Fati, care a organizat această ediție. Vreau să încep să salut generația părinților și bunicilor noștri. Nu pot să nu îi salut pe dascălii din Apahida. Avem artiști importanți dar cei mai importanți mi se par acești copii ai dvs care sunt pregătiți foarte bine în ansamblul de muzică populară. Închei prin a-i mulțumi primarului Fati, putere de muncă și să vină în fiecare săptămână la Prefectură, în fiecare săptămână pentru a putea face drumuri și alte proiecte importante pentru comuna”.

La rândul lui, Lăpușan a spus că a fost la fiecare sărbătoare a zilelor comunei. ”Comuna Apahida este cu oameni deosebiți, e zi de sărbătoare, trăiască Apahida”, spus și președintele PSD Cluj.

Sâmbătă a fost prezent și președintele Consiliului Județean Cluj, liberalul Mihai Seplecan.

Înttrebarea care se pune este de ce fiecare astfel de sărbătoare este confiscată de politicieni în scopul de a-și atrage capital electoral.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s