Smiley a făcut furori la Apahida! Publicul a a fost la înălțime maximă …

Celebra vedetă a venit în zona scenei cu câteva minute bune înainte de a începe spectacolul și a intrat în Sala de Sport, unde a fost improvizată o masă pentru politicieni și pentru artiști.smiley

Smiley a dat autografe și a fost luat cu asalt de politicienii locali și de alte persoane prezente care s-au fotografiat cu vedeta.

La finalul concertului care a durat, un pic peste o oră, Smiley a declarat că s-a simțit foarte bine la Apahida și că publicul îi știa toate piesele. ”Deși sunt într-o comună, mă bucur să văr că lumea îmi știe piesele. Publicul a fost la înălțime”, a spus Smiley, unor apropiați.

Printre sutele de spectatori mulți au venit și din Cluj Napoca. ”Am auzit că vine Smiley la Apahida și așa că am venit cu toată familia să asistăm la concert. Am mâncat niște mici, am băut două beri și am avut parte și de un concert susținut de o adevărată vedetă.  Mi-a plăcut foarte mult atmosfera din public și fiecare se cunoaște cu fiecare, fapt ce îi face mai apropiați pe oameni”, a spus Lucian Mureșan, din Cluj Napoca.

Error
This video doesn’t exist
– by Florina Fratean

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s