Străzile din Dezmir arată ca după bombardament. Un camion de la Dedeman a ”eșuat” în noroi

Ploile abundente din ultimele zile au dus la o situație mai puțin plăcută pentru locuitori satului Dezmir. La nici trei kilometri de un oraș european, Cluj Napoca, străzile din Dezmir arată ca după bombardament.

Un tânăr care locuiește în Dezmir, a publicat pe pagina lui de facebook, mai multe fotografii cu drumurile desfundate de ploi din localitate. În fotografii se poate vedea noroiul care este până la genunchi.pagina de fb

Florin Damian a postat și următorul mesaj: ”Primarul comunei Apahida își bate joc de Dezmireni…în ciuda faptului că introducerea canalizări în Dezmir, nu ia nici o măsura de precauție, că strazile satului sunt praf….pline de noroi și se circulă foarte greu, la care se ajunge și micile accidente de derapare în șanțurile Dezmirului chiar si o mașina de transport de la Dedeman a derapat într-un șanț…”.dezmir 3dezmir 1

Ziardeapahida.ro îl roagă pe colonelul în rezervă și primar al comunei Apahida, Grigore Fati să aibă curaj și să scrie pe mailul redacției ziardeapahida@gmail.com, despre măsurile care le va lua pentru locuitorii din Dezmir. Redacția ziardeapahida.ro îi promite primarului colonel că va publica punctul său de vedere.

Până atunci, pentru cei care locuiesc în Dezmir și sunt afectați de starea proastă a drumurilor să scrie părerile lor pe adresa de mail: .

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s