SCANDALOS!!! Cimitirele din comună au ajuns loc de randez-vous pentru tineri

Zilele trecute, ziardeapahida.ro vă prezenta cazul a doi tineri care se sărutau de foc în cimitirul din Apahida. Fotografia respectivă ne-a fost trimisă pe adresa de mail a redacției ziardeapahida@gmail.com de către un cititor fidel.

În cursul zilei de miercuri, un alt cititor ne-a trimis o altă fotografie în care apare o tânără, de numai 15 ani, în timp ce se fotografiază pe placa unui mormânt din cimitirul din Sânnicoară. ”Azi mâine fac sex pe morminte și nimeni nu ia nicio măsură. Polițiștii din Apahida ar putea patrula și pe la cimitirul din Sânnicoară. Ar putea supraveghea două chestiuni, una țiganii ca re locuiesc în zonă care sunt tot mai mulți și a doua, cimitirul, unde dacă nu pasc caii țiganilor vin tot felul de copii scăpați de sub control și care cine știe ce prostii fac prin zonă”, ne scrie un alt cititor.diana 2

Fotografia a fost făcută pe locul de vecin al familiei Maria și Nicolae Filip din Sânnicoară.

În urma unei scurte investigații, tânăra din fotografie locuiește în Apahida, în zona blocurilor care au fost construite pe locul fostelor ferme de pui, are 15 ani și este elevă la un colegiu tehnic din Cluj Napoca. Nu îi vom da numele pentru a nu o face rușine în fața familiei sale și a celor care o cunosc dar poate oamenii legii îi vor face o vizită pentru a-i explica că nu e bine ce a făcut.

 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s