Vezi ce s-a întâmplat cu Infoapahida.ro!!! Mai mare rușinea nici că se putea pentru primarul Fati

Ziarul ”roșu”, Infoapahida.ro, despre care apahidenii îl consideră un ziar online apropiat puterii PSD, și a primarului Grigore Fati, nu mai poate fi accesat din această după amiază. Proprietarul site-ului un anume colonel de armată, Codrin Condurache susține că sunt probleme tehnice și nicidecum nu a înregistrat întârzieri de natura financiară către firma care găzduiește site-ul. Cel mai adesea, astfel de situații sunt înregistrate atunci când proprietarii domeniilor, adică a denumirii paginii de internet,  nu își plătesc la timp obligațiile financiare.
infoapahida.ro
Când accesezi Infoapahida.ro, apare un mesaj de la firma Clausweb, prin care te anunță că pagina este suspendată. ”Acest site web este momentan suspendat. Vă rugăm reveniți în viitorul apropiat”. Mai mult, cei de la Clausweb îi transmit proprietarului domeniului de internet Infoapahida.ro să îi contacteze ”pentru a determina motivele care site-ul dumneavoastră este suspendat. Vă rugăm să contactați în cel mai scurt timp echipa de suport clienți”.

Site-ul Infoapahida.ro s-a remarcat în ultimele două luni, doar prin articole laudative la adresa primarului Grigore Fati, preferând să treacă sub tăcere problemele cetățenilor, cum ar fi locurile de joacă pentru copii sau alte chestiuni importante care se referă la viața comunității și a apahidenilor.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s