Șeful Poliției din Apahida, laudă infractorii. Inspectorul Buta și-a pus în cap proprii subordonați

Oare în ce lume trăim dacă șeful Secției Rurale Apahida, inspectorul principal Mircea Buta a ajuns să scrie o caracterizare pozitivă prin care îl laudă pe Teodor Aștilean, soțul directoarei economice de la Primăria Apahida.

Inspectorul principal Buta s-a făcut, zis pe românește, în munca subordonaților lui care au instrumentat dosarul penal în care Teodor Aștilean s-a angajat la Primăria Apahida folosindu-se de o diplomă de bacalaureat și de licență falsificată. Dosarul penal în care a fost condamnat Teodor Aștilean a fost instrumentată de un agent de la Postul de Poliție din Apahida, și după ce caracterizare a scris șeful Secției 2 Poliție Rurală Apahida, ne și putem închipui ce presiuni au fost asupra sa.asta

”Domnul Aștilean Teodor este un locuitor al comunei Apahida, localitate în care s-a născut, a crescut și și-a întemeiat o familie. Acesta este cunoscut ca având un comportament pozitiv în familie, desfășurând zilnic activități în domeniul agricol, respectiv creșterea animalelor. În comunitate are un comportament adecvat, relațiile cu ceilalți membri ai comunității fiind normale, fiind cunoscut ca o persoană muncitoare și serioasă. Domnul Aștilean Dorel este o persoană cu înclinații spre respectarea ordinii și liniștii publice”, a scris în caracterizare polițistul.caracterizare sef de post

Caracterizarea trimisă de polițist nu a contat prea mult în ochii judecătorului care l-a judecat pe Teodor Aștilean, deoarece magistratul a decis să îl condamne pe acesta la plata unei amenzi penale, și trecerea acesteia în cazier.

Aștilean a fost judecată pentru uz de fals deoarece a uzat de două diplome falsificate pentru a se angaja la Primăria Apahida, prima dată în postul de agent de pază și a doua oară în funcția de referent.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s