Atenție pentru cei care merg la mare!!! O tânără care învață la Cluj s-a înecat la Costinești

Autoritățile atrag atenția că marea este agitată și din această cauza recomandă să nu intrați în apă, în caz că plecați în concediu pe litoral.

Era frumoasă, era tânără, învăța foarte bine și avea toată viața înainte. Asta până duminică dimineața, când după o noapte de distracție, a decis să facă o baie în mare pentru a se răcori. stefanica brinza

Ștefănica Brînză s-a înecat duminică dimineața, la ora 5.00, pe o plajă din Costinești. Polițiști spun că va fi o anchetă dificilă deoarece nimeni nu știe exact ce s-a întâmplat. Unii martori vorbesc despre faptul că tânăra a vrut să se răcorească și s-a aruncat în mare de pe un dig, și a fost luată de valuri, în timp ce, alții susțin, că că studenta a intrat singură în apa mării, care era agitată, valurile ajungând la aproape doi metri.

Prietenii studentei Ștefănica Brînză, au privit de pe mal tragedia și nu au avut curaj să intervină. Ei au sunat la 112 și au cerut ajutorul pompierilor militari. După ce au intervenit, militarii de la ISU Dobrogea au adus trupul neînsuflețit al studentei la mal, într-un timp foarte scurt, ceea ce înseamnă că locul unde tânăra s-a înecat nu era foarte departe de mal.

Ștefănica Brinză era studentă la Facultatea de Inginerie Electrică de la Universitatea Tehnică din Cluj Napoca, fiind cea mai bună la învățătură din tot anul ei.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s