Tinerii din Apahida se distrează, mai nou, prin cimitire. Vezi ce au făcut doi tineri care au stârnit mânia comunității

Tinerii din Apahida se întâlnesc prin cimitirele din localitate după care își pun pozele pe facebook. Mai mulți tineri s-au distrat printre morminte după care s-au lăudat pe rețeaua de socializare cu isprăvile lor.

Un localnic ne-a trimis pe mailul ziarului, o poză preluată de pe facebook, fotografie în care doi tineri, unul din Cluj și al doilea din Apahida, se sărută cu foc, în cimitirul din localitate. Pe contul de facebook al tinerei rezultă că aceasta este din Apahida, în timp ce băiatul locuiește în cartierul Zorilor, din Cluj Napoca.
tineri
”Am văzut cum au postat fotografia cum se sărutau în cimitir. Este cimitirul din Apahida, cunosc locul. Din nefericire o rudă de-a mea este îngropată acolo. Acești tineri nu mai au unde să se întâlnească decât în cimitire? Mai au un pic de respect pentru memoria unor oameni, chiar necunoscuți lor. Cine știe ce alte prostii mai fac acolo, pe mormintele înaintașilor noștri. Și în cimitirul din Apahida nu este paznic, deși în mod normal al trebui să fie”, spune o femeie din Apahida, care nu a vrut să-și divulge identitatea.

În dreptul fotografiei, chiar și prietenii celor doi se întreabă mirați: ”în cimitir, nebunilor?”.

Lipsa parcurilor și a altor locuri de distracție, pentru tinerii din comuna Apahida, se resimte tot mai mult. În ultima vreme, primarul Grigore Fati a promis că va construi mai multe parcuri, dar până în prezent, în afară de cel de la biserica ortodoxă din Apahida, nu se lucrează la niciun alt loc de întâlnire pentru tineri.

One thought on “Tinerii din Apahida se distrează, mai nou, prin cimitire. Vezi ce au făcut doi tineri care au stârnit mânia comunității

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s