Consilierul local Călin Păcurar a depus plângere penală împotriva agresorului său. Politicianul acuză interese politice

Călin Păcurar a depus plângere împotriva agresorului său care l-a lovit în data de 29 iulie 2015, în timp ce se afla pe strada Pietroasa din Apahida.

Consilierul Local s-a prezentat azi la Postul de Poliție din Apahida și a depus o plângere penală prealabilă care a fost înregistrată sub numărul 41. Copreședintele PNL Apahida a depus la poliție și o copie după certificatul medico legal emis de către Institutul de Medicină Legală Cluj la data de 21 iulie 2015.
iml pacurar
Din acest document care atestă existența unei agresiuni fizice asupra consilierului local rezultă că: ”Păcurar Călin prezintă leziuni traumatice care s-au putut produce prin lovire sau de corp dur. Leziunile pot data din data de 29 iulie 2015”, se arată în certificatul medico legal.

Medicii legiști au concluzionat că leziunile suferite de Păcurar necesită 35-40 de zile de îngrijiri medico legale.

Călin Păcurar a declarat pentru Ziardeapahida.ro că nu a intenționat să depună plângere penală împotriva celui care l-a agresat dar a fost obligat să o facă deoarece a aflat că agresorul s-a lăsat folosit politic de contracandidații de la PSD. ”Eu veneam de la recoltat iar respectivul s-a arătat foarte nervos că i-am lovit, ușor, cu combina gardul din metal de la curte. Nici nu au fost semne. M-a înjurat de Dumnezeu și a sărit să mă lovească. Am fost obligat să mă apăr și l-am împins. El, ulterior m-a lovit în picior și mi l-a rupt. A fost o lovitură foarte dură. Eu nu am vrut să depun plângere dar am auzit că s-a lăsat folosit politic și că a depus el plângere împotriva mea, pe care adversarii politici de la PSD să o folosească împotriva PNL. De fapt eu sunt victima”, a spus Păcurar.

Ziardeapahida.ro a aflat că agresorul consilierului Păcurar locuiește pe strada Pietroasa și este un scandalagiu de renume. ”Este mai într-o dungă omul. Cu femeia lui are multe scandaluri și a venit de mai multe ori Poliția. Cu nimeni nu se înțelege bine și parcă tot timpul e pus pe harță”, a spus o femeie, vecină cu agresorul lui Păcurar.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s