Copreședintele PNL Apahida a fost bătut de un localnic. A suferit o fractură iar legiștii i-au dat 40 de zile de îngrijiri medico legale

Consilierul local Călin Păcurar, copreședinte al PNL Apahida a fost bătut de către un localnic din Apahida. Întâmplarea a avut loc în data de 29 iulie 2015, la intersecția străzilor Pietroasa și strada Nouă, în momentul în care consilierul local Păcurar venea de la recoltat. ”În cursul zilei de 29 iulie am fost la recoltat la locul numit Râtul din sus, și la intersecția dintre strada Nouă și strada Pietroasa, am agățat din greșeală un gard, de la locuința unui cetățean. A fost din greșeală, vă dați seama că nu a fost cu intenție, cu semnalizatorul de la combină i-am agățat gardul din metal. Nici măcar nu există urme. După asta coborât să văd ce se întâmplă, moment în care am fost atacat de către un cetățean care a început să înjure de Dumnezeu”, povestește Călin Păcurar.pacurar1

La scurt timp, din curtea casei cu pricina, a ieșit un bărbat, cel mai probabil proprietarul care a început să înjure de Dumnezeu și ar fi încercat să îl lovească pe consilierul PNL. ”A ieșit omul și a început din senin să ne înjure de Dumnezeu, că îi tot agățam gardul. M-a scuipat și a ridicat mâna să mă lovească, atunci o persoană de sex feminin mi-a strigat să mă feresc că mă va lovi. L-am împins să nu mă lovească cu pumnul în cap iar în acel moment respectivul cetățean s-a dezechilibrat. Ulterior, s-a ridicat și m-a lovit cu piciorul în zona piciorului meu drept. Nu m-a durut pentru moment dar după o oră jumătate am văzut că mi se umflă glezna piciorului drept și mi se învinețește”, mai spune Călin Păcurar.

Copreședintele PNL Apahida s-a prezentat de urgență la Clinica de Ortopedie unde a primit ajutor medical de urgență și unde a aflat că a suferit o fractură a unui os din zona gleznei piciorului drept. ”Am primit tratament cu injecții anticoagulante pentru că exista riscul formării unor trombi care mi-ar fi putut pune viața în pericol”, mai afirmă consilierul local.

A doua zi, după consultul medical, Călin Păcurar a fost la Institutul de Medicină Legală Cluj unde a primit un certificat medico legal prin care se atestă că are nevoie de 35-40 de zile de îngrijiri medico legale.

Ziardeapahida.ro are informații ca acest caz, pe care consilierul local Călin Păcurar a vrut să îl țină secret, va fi exploatat politic de adversarii politici de la PSD. ”Nu am vrut să depun plângere la Poliție dar acum sunt obligat să fac acest lucru. Am auzit că agresorul este cunoscut la Postul de Poliție din Apahida ca fiind o persoană mai recalcitrantă”, a mai spus copreședintele PNL.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s