Constructorii au abandonat reparațiile drumului Cojocna – Apahida. Președintele Consiliului Județean Cluj, doar promite …

Drumul de la Apahida la Cojocna arată ca după bombardament și nimeni nu face nimic. Autoritățile județene au demarat în această primăvară lucrări de reparații ale acestui drum dar le-au abandonat în urmă cu o lună de zile din cauza unui scandal legat de plata lucrărilor.
Până atunci, din drumul de opt kilometri, de la Apahida la Cojocna, au fost asfaltați aproximativ patru kilometri, culmea, la mijlocul drumului. Restul de patru kilometri, o porțiune mai scurtă spre Apahida și una mai lungă spre Cojocna urmează să fie reparate când autoritățile locale și cele județene vor găsi soluții pentru rezolvarea alunecărilor de teren care au loc în comuna Cojocna și care au dus la deformare accentuată a drumului județean.

La mijlocul lunii iulie, președintele Consiliului Județean Cluj, Mihai Seplecan a promis că va rezolva situația și va debloca banii pentru plata lucrărilor rezolvate. Seplecan s-a plâns că că societatea Napoca Construcții care a ”tras” un covor asfaltic a făcut acest lucru fără a avea autorizație de construcție deși legea impune acest lucru, și fără ca aceste lucrări să fie făcute cu ”cap”. ”La noi lucrările încep la mijlocul drumului”, a spus la acel moment Seplecan.

Deși au trecut două săptămâni de la aceste declarații, pe drumul județean care face legătura între Cojocna și Apahida nu se mai lucrează. La fața locului nu există niciun utilaj și niciun muncitor, semn că reparațiile drumului au fost abandonate.

Societatea Napoca Construcții este controlată de omul de afaceri Ioan Bene, care în cursul anilor 2014 și 2015 a fost de doua ori arestată, o dată pentru dare de mită și a doua oară pentru evaziune fiscală la bugetul de stat, în sumă de două milioane de euro.

Ziardeapahida.ro îi solicită primarului comunei Apahida, Grigore Fati sa comunice public măsurile întreprinse pentru reparația acestui drum strategic pentru județul Cluj. DRUM COJOCNA (1)DRUM COJOCNA (2)DRUM COJOCNA (3)   DRUM COJOCNA (4) DRUM COJOCNA (5) DRUM COJOCNA (6)

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s