Apahidenii s-au distrat la maxim la UNTOLD Festival. Prima noapte a fost un ”delir” maxim

Cu brățările Untold la încheieturile mâinilor zeci de apahideni s-au alăturat celor câteva zeci de mii de persoane, în marea lor majoritate tineri, care participă la UNTOLD Festival. Fotografia realizată pe Cluj Arena, joi noaptea arată dimensiunile și forța acestui festival aflat la prima ediție.

untold prima zi
Prima zi a fost a fost și semnalul tinerii se distrează la maxim. Printre cei care au adus audiența la cote maxime, oferind un show de zile mari au fost Dimitri Vegas & Like Mike a fost de proporții. Cei doi artiști au urcat pe scenă la miezul nopții, moment în care pe Cluj Arena, susțin organizatorii, erau aproximativ 40.000 de persoane. Like Mike le-a spus celor prezenți că se simte ca la Tomorrowland, moment în care spectatorii prezenți au intrat în ”delir”.

În ziua a doua a festivalului, vineri – 31 iulie, Avicii un DJ remixer și producător muzical, originar din Suedia, cu maximă audiență, foarte iubit de tânăra generație, care la un singur spectacol care a avut loc în 14 iunie la Rabat, Maroc, peste 200.000 de spectatori, va aduce pe Cluj Arena peste 60.000 de persoane. Nebunia de pe Cluj Arena, susțin organizatorii, va fi maximă, fiind așteptați peste 60.000 de persoane.

Un alt moment important, din ziua a doua va fi spectacolul celebrei trupe din ani 80, Boney M. Organizatorii susțin că cei care vor cânta în Euphoria Music Hall, o altă scenă a festivalului, sunt membrii trupei care au mai rămas.

În total, în Cluj Napoca au fost organizate opt locuri unde vor cântă diverse trupe. De exemplu, în Sala Polivalentă, loc denumit de organizatori ca fiind ”The Labyrinth”, de la ora trei noaptea va urca scenă Sasha, un alt DJ care ”rupe” topurile actuale.

Foto: Diana Dobocan

One thought on “Apahidenii s-au distrat la maxim la UNTOLD Festival. Prima noapte a fost un ”delir” maxim

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s