Un sannicorean a fost batut crunt de tigani. Vezi cine este victima

Tiganii din Sannicoara incep sa isi faca de cap iar autoritatile se fac ca nu vad problemele tot mai acute, provocate de tiganii din Apahida, care se intampla in fiecare zi.

Un tanar din Sannicoara a fost batut de doi tigani, vineri seara, in jurul orei 21.30, chiar in statia autobuzului M41, din Sannicoara. Surse judiciare sustin ca tanarul se numeste Vlad Ovidiu Gliga, are 27 de ani, si este din Sannicoara.
bataie
Din primele informatii furnizate de politistii clujeni rezulta ca Vlad Gliga si-a condus iubita la autobuz si ca, in statia de autobuz, la un moment dat au venit doi tigani. Unul dintre acestia a luat-o pe iubita lui Gliga in brate si a vrut sa o sarute cu forta. In acel moment, tanarul de 27 de ani a sarit in apararea prietenei lui dar a fost lovit cu pumnul in zona fetei. “În staţie au venit doi romi, iar unul dintre ei – fără a sta prea mult pe gânduri – a luat-o în braţe pe prietena mea. Aceasta s-a tras de la el, a început să strige, după care celălalt a lovit-o, moment în care am intervenit şi eu. Am fost lovit puternic în zona feţei şi a capului cu o rozetă, ceva metalic, de către numitul L. G. În timpul luptei nu era nimeni în staţie să vadă scena, doar un automobilist a oprit pentru câteva clipe, s-a uitat la scenă, după care a trecut mai departe”, a declarat Vlad Gliga pentru Ziua de Cluj.

Politistii din Apahida au demarat o ancheta dar pana la momentul de fata nu au comunicat nimic despre identitatea autorului sau depsre sanctiunile dispuse impotriva acestuia, cel mai probabil acesta fiind tigan, care locuieste in zona fostelor grajduri din Sannicoara.

In loc sa stea toata ziua in apropierea Statiei CFR si sa ”vaneze” soferii in trafic, politistii ar putea sa patruleze mai des pe strazile din Sannicoara, din zona cimitirului unde in ultima vreme mai multi tigani de la Pata Rat si-au facut cocioabe.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s