Sporuri ilegale la Primăria Apahida !!! Topul celor șase angajați și sumele primite de aceștia

Controlul Curtii de Conturi a Romaniei efectuat la Primaria Apahida a scos la iveala faptul ca angajatii acestei institutii au primit, ilegal, în perioada anilor 2011-2014, sporuri de fidelitate, cuprins intre 5 si 25 la suta din salariu brut si sporul de dispozitiv de 50 la suta din salar.primaria-apahida

1.Cea mai mare suma de bani pe care un angajat al Primăriei Apahida a încasat-o in toata perioada controlata de Curtea de Conturi a Romaniei, suma de 25.211 lei. Locul 1 este ocupat de Genis Olguţa (foto).genis_corina

2.Următorul angajat, clasat pe locul doi, în topul primelor este Aștilean Dana Mihaela, care figureaza în tabelul întocmit de inspectori Curtii de Conturi a Romaniei, cu suma de 23.521 lei.

3.Pe locul trei, s-a clasat consilierul Veronica Damian, care a încasat în plus la salariu, suma de 22.416 lei.

4.Pe locul patru in topul celor sase cele mai mari sume primite din sporuri, despre care inspectorii Curtii de Conturi a Romaniei, sustin ca au fost acordate ilegal, este consilierul Szasz Clara care a incasat suma de 21.521 lei.

5.Pe locul cinci este consilierul Jucan Daniela, care a primit suma de 20.786 lei.

6.Pe locul sase se situeaza secretarul comunei Apahida, celebrul David Alexandru care figureaza in acelasi raport cu suma de 20.245 lei.

Un singur exemplu, bugetarul David Alexandru figureaza in tabele, cu urmatoarele majorari: 2012 – 6.399 lei, 2013 – 7.044 lei si 2014 – 5.283 lei.

Potrivit unor informatii demne de incredere pe care ziardeapahida.ro le detine, angajatii Primariei au fost informati ca vor trebui sa dea inapoi toti banii primiti sub forma celor doua sporuri, care nu mai pot fi platit legal din anul 2011.

Intr-un alt articol, ziardeapahida.ro va prezenta listele complete cu toti angajatii Primariei Apahida, precum si cu sporurile incasate de acestia.In total, in perioada 2011-2014, Primaria Apahida a acordat, ilegal, prime in suma de 955.153 lei.

Daca ati fost martorii unor intamplari care pot deveni un articol de ziar sau sunteti victimele unor abuzuri din partea autoritatilor, ziardeapahida.ro va sta la dispozitie. Sesizati problema dvs la adresa de mail:
ziardeapahida@gmail.com.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s