Inainte de alegeri! Primaria Apahida scoate un milion de euro pentru drumuri

In mai putin de un an de zile se vor organiza alegeri locale pentru functia de primar, drept pentru care Primaria Apahida a scos la licitatie publica un contract generos pentru asfaltarea unor drumuri din comuna.

Primaria Apahida a publicat in Sistemul Electronic de Achizitii Publice SEAP un anunt privind organizarea unei licitatii publice, pentru lucrari de un milion de euro.
asfaltare-drum1
Lucrarile vor fi impartite in doua loturi. Pentru lotul unu, in valoare de 2.24 milioane de lei, fara TVA aferent. In acest lot sunt cuprinse lucrari de asfaltare a strazii I.C. Bratianu, pe o distanta de 1040 de metri, a strazii Horea din localitatea Corpadea, aleile de pe strada Republicii, din Apahida, in lungime de 2.290 mp dar si executarea unor santuri in localitatea Apahida, strada Morii.

Al doilea lot de lucrari se refera tot la lucrari de asfaltare in Corpadea si Apahida, a unor drumuri si alei precum si construirea unor santuri. Valoarea acestui contract este de 2.35 milioane de lei.

Cea mai interesanta informatie se refera la faptul ca Primaria Apahida, nu va organiza o loicitatie in adevratul sens al cuvantului ci va stabili firma castigatoare in baza procedurii speciale de ”selectie de oferte”, criteriul impus fiind ”pretul cel mai scazut”.

Ziardeapahida.ro va va tine la curent cu privire la derularea acestui contract.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s