Școala din Apahida a reușit să obțină o finanțare importantă. Maria Rodilă de la USR Apahida a făcut anunțul

Consilierul local Maria Rodilă, care este și președintele USR Apahida, a făcut un anunț care ăi va face bucurpși pe foarte mulți apahideni.

Maria Rodila

”Școala Gimnazială Ștefan Pascu, Apahida a reușit să obțină finanțarea din fonduri nerambursabile PNRAS-Schema de Granturi pentru Reducerea Abandonului Școlar (parte din PNRR, despre care scriam în februarie anul curent) în valoare de 756.783 lei. Tare mă bucur când aflu astfel de vești. La mai mare și la mai multe! Hai că se poate”, a anunțat Maria Rodilă.

Școala va fi modernizată

În cadrul primului apel al Schemei de Granturi pentru Reducerea Abandonului Școlar (PNRAS), Componenta -Educație- Reforma sistemului de învățământ obligatoriu pentru prevenirea și reducerea părăsirii timpurii a școlii, Școala Gimnazială Ștefan Pascu, Apahida, va primi, alături de alte 37 de unități de învățământ din județul Cluj, finanțare în valoare de 756.783 lei.

Proiectul se va desfășura în perioada 2022-2025 și își propune să ofere, pentru elevii din clasele gimnaziale, ore remediale de tip școală după școală, o masă caldă, precum și activități extrașcolare. De asemenea, se vor dota două clase inteligente la școlile din Apahida și Sânnicoară.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s