Candidatul USR Jucu atacat dur de prietenul lui Suzi și Kelly. Borca primar la Jucu!

În ultima vreme, Nicolae Borca, candidatul USR Jucu, este atacat violent, la persoană, de mai multe persoane din comună, inclusiv de copiii unor angajați din Primăria Jucu, cum ar fi tovarășul Aurel Marc, consilierul primarului Dorel Pojar, de la PSD.

Recent, Mihai Marc (foto jos), fiul tovarășului Aurel Marc, s-a apucat să îl înjure pe Nicolae Borca, candidatul USR Plus, cel care va câștiga alegerile la Jucu, cu 36 la sută, folosind pagina de facebook a Ziar de Apahida. ”Sugi … Borca”, îi scrie Mihai Marc, băiatul lui Aurel Marc, despre care localnicii spun că este prietenul energic al celor două prietene foarte bune, de stânga și de dreapta, la capitolul simpatii politice, Suzi și Kelly, lui Nicolae Borca.

Ziar de Apahida îi transmite lui Mihai Marc să o lase mai ușor cu prietenia asta că nu face bine la memorie, specialiștii atrăgând atenția că pot apărea efecte negative. Ca deja au început să apară semne, și asta pentru Ziar de Apahida nu are nimic de-a face cu Nicolae Borca.

Nervozitatea tinerilor din familiile PSD-iste din Jucu este una vizibilă în ultima vreme, candidatul USR fiind supus unor serii de atacuri și injurii, care într-o campanie electorală nu ar fi una normală.

Tensiunea PSD-iștilor este una mare, după ce au aflat că un sondaj făcut la comanda Facultății de Științe Politice arată că Nicolae Borca are 36 la sută din intenția de vot, Dorel Pojar (PSD) – 26 la sută iar Dorel Pojar (PNL), ocupă un anemic loc trei, cu doar 19 la sută.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s