Postările candidatului PNL Jucu: ”vând ouă” sau ”caut piese de tractor”

Când nu se gândește cam pe unde să mai facă un teren de fotbal, în comuna Jucu, candidatul PNL Jucu, pentru scaunul de primar Ioan Dorel Pojar, caută pe facebook piese de tractor sau vinde ouă.

Postările candidatului liberal de la Jucu, Ioan Dorel Pojar, stârnesc hazul celor care îi accesează contul de facebook. Pe lângă postările oficiale, Pojar, liberalul, postează mesaje încurajatoare cu Minnie Mouse, vinde ouă sau caută piese de tractor.

În mandatul de primar, 2012-2016, locuitorii din Jucu au reclamat faptul că primarul PNL, Ioan Dorel Pojar s-a ocupat mai mult de fotbalul din comună, decât de problemele acesteia.

De altfel, marea pasiunea a candidatului liberal pentru fotbal și tot ce înseamnă acest sport nu mai trebuie dovedită. La un articol publica de Ziar de Jucu, Pojar, liberalul, a comentat că își dorește ca Unirea Jucu să se reînfințeze. ”Să sperăm că în următorul an și Unirea Jucu se va reînființa și va evolua în liga a 3 a și perspectiva va fi lângă a 2 a . Succes Sănătatea Cluj”, a scris candidatul liberal.

La scurt timp, locuitorii din Jucu l-au sancționa ironic pentru visul său cu Unirea Jucu.

Candidatul USR pentru Primăria Jucu, Nicu Borca l-a taxat și el pe candidatul liberal. ”Investiții în stadioane și echipe de liga II și III se vor face în momentul în care străzile, trotuarele, grădinițele, parcurile, cabinetele medicale din sate, etc vor fi la același nivel ca bazele sportive. Prioritățile comunei sunt altele”, a spus Borca, care are cele mai mari șanse să iasă primaru în Jucu.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s