PNL Apahida și-a depus actele la Judecătoria Cluj! Numele surpriză de pe lista PNL!

Organizația PNL Apahida a depus azi, la Judecătoria Cluj Napoca, lista consilierilor locali care au intrat în cursa pentru alegerile locale.

Cele mai multe nume sunt complet anonime pentru apahidenii de rând, fiind oameni care nu au prea mare experiență politică și aproape deloc, notorietatea de care ar trebui să aibă parte o persoană atunci când candidează pentru un post de consilier local, și care ar trebui să îl ajute pe candidatul la funcția de primar să acceadă la această poziție. Pe listă se regăsesc, Ghiță Vălean din Sânnicoară, fost polițist, Cristina Belce – asistentă medicală, sau patronul unei firme de pompe funebre din Dezmir.

Ligia Vasilica Pop a mers azi la Judecătoria Cluj, fiind însoțită Simion Florian, care ocupă locul doi pe lista consilierilor local.i. Dacă întrebi un apahidean cine este Simion Florian, în procent de 98 la sută oamenii ar răspunde că nu știu, în timp ce doi la sută ar spune că ”este soțul fostei directoare de la școală”.

”Alături de primul consilier, Simion Florian. Domnul Florian are o vasta experienta manageriala dobândită în mai multe poziții de conducere, printre care cea de Director General al Societății Naționale Plafar SA, consolidând poziția societății în rândul brandurilor locale. Candidează pentru consilier la Apahida din dorința de a susține proiectele de dezvoltare ale comunei si a demonstra ca printr-o implicare activa a profesioniștilor în viata comunei se pot face schimbări cu impact în creșterea nivelului de viață al locuitorilor. Dl Florian este de profesie economist și are un doctorat în Agricultura”, a scris Ligia Pop.

La rândul lui, Simion Florian a scris pe facebook că a acceptat propunerea venită din partea Ligiei Pop. ”DA ! Am fost rugat sa accept propunerea si i-am dat curs. Alături de o echipa de oameni complet noua tânara si entuziasta, un candidat la funcția de primar a Doamnei LIGIA POP sper sa am prilejul sa-mi pun in practica determinarea si experienta dobândita de-a lungul carierei mele in folosul COMUNEI APAHIDA in care locuiesc. Doamne ajuta!”

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s