Ruptură totală la PNL Apahida! Președintele Călin Păcurar: ”La PNL s-a instaurat dictatura”

În urmă cu o zi, în localitatea Sânnicoară a fost montat un banner electoral al Partidului Mișcarea Populară, unde apare fotografia lui Călin Păcurar, fostul șef al PNL Apahida, care va candida pentru funcția de primar al comunei Apahida, din partea acestui partid.

Contactat, Păcurar a oferit câteva explicații de bun simț, spunând că nu mai putea continua activitatea într-un partid unde deciziile importante se luau la Cluj și unde candidatul impus de PNL Cluj, nu a fost dorit de filiala PNL Apahida, pe care a condus-o până recent. ”Am făcut un pas elegant în spate. Am ales să plec pentru că nu pot să lucrez cu cineva impus, care are alte idei decât toată echipa de la Apahida. Voi candida de la PMP și îi voi reprezenta pe apahideni în Consiliul Local din partea acestui partid”, a spus Păcurar.

”Am ales să fac acest pas cu un mare sentiment de dezamăgire. Văd la PNL în ultimele luni, mai ales de când au preluat guvernarea, faptul că liderii acestui partid nu știu ce vor să facă cu țara asta. Unde vor să o ducă. Toate deciziile par luate haotic, fără nicio analiză temeinică făcută de dinainte. România a ajuns ca un vapor uriaș care plutește în derivă, fără să aibă vreo direcție, cu PNL la cârmă. Cu pensiile pentru pensionari, că și așa sunt pensii mici, este o bătaie de joc continuă. Ba cresc, ba nu cresc, și nu vor crește. Cu alocațiile pentru copii, care ar trebui să fie dublate, tot așa, se face un joc de gleznă”, a spus Călin Păcurar.

Întrebat la concret de ce a plecat de la PNL Apahida, la PMP Apahida, Călin Păcurar a fost direct. ”Nu pot lucra cu un candidat isteric, impus de la Cluj, care nu știe să lucreze în echipă. La Apahida am făcut o echipă de oameni tineri, Viorel Nacu, Cristian Baciu sau Radu Păcurar, toți consilieri locali PNL, care au fost activi în cadrul Consiliului Local Apahida, în ultimii patru ani. Am făcut opoziție la primarul Fati și la majoritatea din Consiliul Local pe care PSD o are. Și în aceste condiții, în loc să vină să se discute cu noi, ne-au impus de la Cluj un candidat care nu știe ce vrea, care s-a clasat pe ultimul loc la sondajul de opinie făcut chiar de PNL, pentru a testa notorietatea candidaților”, a spus Păcurar care a mai adăugat că o dată ajuns la PMP va crea un partid puternic și serios, care în următorii patru ani va avea un cuvânt important de spus pe scena politică din Apahida.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s