Ligia Pop va candida din partea PNL, la Primăria Apahida!!!

Biroul Politic Județean al PNL Cluj a votat, in unanimitate, vineri seara, ca Ligia Pop sa fie candidatul partidului pentru funcția de primar al comunei Apahida!

Decizia PNL va duce la scindarea organizației PNL Apahida, fiind cunoscut faptul ca actualul președinte, Călin Păcurar este la cuțite cu Ligia Pop.

Este cunoscut faptul că în urmă cu aproximativ trei luni organizația PNL Apahida, sub conducerea lui Călin Păcurar a votat o rezoluție rin care Ligia Pop și-a pierdut calitatea de vicepreședinte al acestei organizații politice. Mai multe, liberalii din Apahida au votat ca Ligia Pop să nu mai reprezinte organizația PNL Apahida, în relația cu organizația județean a PNL Cluj.

După votul de vineri din Biroul Politic Județean Cluj, mai trebuie lămurit un singur lucru și anume modul în care Ligia Pop va conduce PNL Apahida și dacă se va ocupa de întocmirea listei consilierilor locali care vor reprezenta partidului în viitoarea legislatură locală 2020-2024.

Dincolo, după această numire este de așteptat ca actualul președinte al PNL Apahida, alături de consilierii locali Viorel Nacu și Cristian Baciu să migreze spre Partidul Mișcarea Populară, de unde ar putea obține voturile pentru doi sau trei consilieri locali

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s