Liber la pescuit, doar pe hârtie la Apahida! Lacurile de la Câmpenești îi așteaptă pe pescari, dar rămân închise!

UPDATE!

După ce a fost anunțată deschiderea lacurilor de la Câmpenești, autoritățile din Apahida au făcut un alt anunț. ”Având în vedere starea incerta privind starea de urgenta – starea de alerta, NU vom deschide în 15.05.2020 sezonul de pescuit la Câmpenești , de asemenea NU vom deschide parcurile -spatiile de joaca din comuna Apahida , acestea vor rămâne închise până când situația va fi clarificata , vom acționa conform prevederilor legale.
Va mulțumim pentru înțelegere. Primar Fati Grigore”

știre inițială

Primăria Apahida anunță că începând cu data de 15 mai 2020, va deschide lacurile de la Câmpenești, pentru pescarii amatori și profesioniști.

Pentru a evita răspândirea noului coronavirus se vor lua anumite măsuri, care trebuie respectate de pescari. ”Păstrarea distanței sociale și a numărului de persoane în grup, pe toate lacurile de pescuit și iaz este obligatorie. Pe lacul EC6, pescarul va veni neînsoțit, maxim două persane pe un ponton, mișcarea pescarilor este permisă în jurul pontonului pe o distanță de maxim doi metri”.

Administratorul lacului atrage atenția că pescarilor li se va interzice să facă picnicuri, în caz contrar fiind evacuați din incintă. Toți pescarii trebuie să respecte măsurile sanitare individuale, și să poarte mască de protecție.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s