Accident grav în centru localității Apahida! O mașină s-a răsturnat

Potrivit polițiștilor prezenți la fața locului, accidentul s-a produs pe fondul nerespectării regulilor de circulația. ”O persoană în vârstă de 60 de ani a virat la stânga, de pe drumul național, pe o stradă lăturalnică, cu scopul de a întoarce mașina. În acel moment, dinspre Apahida, spre Cluj Napoca, circula regulamentar o mașină condusă de o tânără. În urma impactului, mașina condusă de tânără s-a răsturnat. Cealaltă mașină a suferit și ea avarii importante”, spune un polițist.

Martorii prezenți la fața locului au relatat faptul că șoferița a ieșit singură din mașină, fiind, se pare, în afara oricărui pericol.

La fața locului au intervenit importante forțe de la Inspectoratul pentru Situații de Urgență și SMURD Cluj dar și două echipaje de poliție.

”Două autospeciale cu modul de descarcerare, un echipaj SAJ și unul SMURD au fost alertate, în jurul orei 11.50, ca urmare a unui accident rutier produs pe str. Libertății din localitatea Apahida. Pompierii au găsit două autoturisme avariate, dintre care unul era răsturnat pe partea laterală, iar ocupanții se aflau în afara acestora. Două femei, de cca 20 și 50 de ani, au fost consultate de către echipajele medicale. Pompierii au sprijinit acordarea primului ajutor calificat persoanelor implicate în accident și au asigurat măsuri de siguranță la locul accidentului”, spun cei de la ISU Cluj.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s