Trei cazuri de coronavirus in Apahida

coronavirus

De mai bune de cinci zile, in Apahida exista trei cazuri de infecție cu coronavirus, cazurile fiind raportate gresit pe localitatea Mociu.

Din primele informatii este vorba despre o familie care locuiește in centrul localității. Bărbatul a fost internat de urgenta lunea trecută, cazul fiind confirmat in cursul zilei de miercuri.

Sâmbăta trecută au fost internați de urgenta sotia bărbatului si copilul sugar al acestora, ambii fiind confirmați.

Autoritățile medicale din Cluj susțin ca bărbatul a lucrat în Anglia și s-a întors acasă, unde a intrat în autoizolare. După cele 14 zile obligatorii, plus alte șapte zile, petrecute în casă, bărbatul a părăsit domiciliul și a mers la socrii săi, în localitatea Mociu, unde, zice el ar fi intrat în contact cu o localnică, care e și ea infectată acum. Femeia a fost prima care a avut simptome, după care și bărbatul din Apahida a început să se simtă rău și a mers la medic.

Autoritățile locale din Mociu susțin contrariul si spun ca bărbatul a fost cel care a mers cu familia la rude, în această localitate și acolo ar fi intrat în contact cu alte persoane, care au fost pozitive la testare.

 

 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s