Arhitectul care face Planul de Urbanism al comunei Apahida se droghează în draci!!! Primarul este șocat!

Numele arhitectului clujean Rareș Viorel Drăgan apare în celebrul ”dosar Ayahuasca”, primul de acest fel din România. Arhitectul este cunoscut deoarece se ocupă de realizarea noului Plan de Urbanism General al comunei Apahida, și participă în calitate de consultant la ședințele unde se discută proiectarea viitoarei șosele de centură metropolitane a Clujului.

În acest dosar, clujeanul Gelu Marin Oltean, chestor șef de poliție și fost șef al Serviciului Secret al Ministerului de Interne, a fost arestat din decembrie 2019 și până în data de 16 martie 2020. De asemenea, a mai fost arestată și Vanessa Youness, un medic din Cluj Napoca, iubita chestorului Oltean, scrie cluj24.ro

Procurorii DIICOT Brașov au făcut o descindere în data de 14 decembrie 2019, la o adresă din Răcari, județul Dâmbovița, unde au găsit 38 de persoane care participau la un ritual amazonian, cu un englez pe post de șaman, unde s-a consumat ceai de Ayahuasca, care conținea DMT, un drog de mare risc, dar și Harmine, un drog de tip nou, cunoscut sub numele de ”drogul viselor albastre”, deoarece produce halucinații colorate în albastru celor care îl consumă.

”Din declarațiile martorilor Haimovitz Otilia, Rotariu George (”regele” monedelor Bitcoin – n.n.) și Drăgan Rareș Viorel rezultă că inculpata Youness Vanessa, zisă Vanesa, a pus la dispoziția participanților la evenimentul December Retreat spațiul necesar consumului de droguri de mare risc, și a fost organizatoarea evenimentului la care cei trei au participat împreună cu alte persoane și le-a pretins suma de 2.600 de lei de persoană, cu titlu de taxă de participare achitată sub forma mascată de donație, iar Thomas Lishman, cunoscut cu apelativul ”Tom Lishman” în cadrul unor ritualuri tradiționale spirituale a oferit spre consum ayahuasca, unui număr de 38 de participanți la evenimentul organizat de Youness Amal Vanessa în data de 13.12.2019”, se arată în rechizitoriul dosarului.

Cluj24.ro l-a contactat pe facebook pe arhitectul Drăgan dar acesta nu a răspuns la întrebările adresate, care se refereau la consumul de droguri în cadrul acelor așa zise ritualuri șamanice.

Printre participanți se numără și arhitectul Viorel Drăgan.

Contactat, primarul comunei Apahida, Grigore Fati a declarat că este șocat de ceea ce a aflat. ”Nu pot să cred. Dacă e așa organele în drept să își facă datoria”, a spus Fati.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s