Bărbat din Apahida reținut pentru răpirea fostei iubite. Va fi propus pentru arestare

Polițiștii clujeni au depistat și reținut doi bărbați acuzați de comiterea mai multor infracțiuni de furt și pentru lipsire ilegală de libertate.

”La data de 31 iulie a.c., poliţiştii din cadrul Poliției municipiului Cluj-Napoca – Secţia 4 Poliţie au reuşit identificarea şi reţinerea a doi bărbaţi cercetaţi sub aspectul comiterii infracţiunilor de furt calificat, tentativă de furt calificat şi lipsire de libertate în mod ilegal, fapte prevăzute şi pedepsite de Codul penal”, informează IPJ Cluj.

Cei doi bărbaţi, Marcu Ciurar, de 20 şi Marius Rostas, de 24 de ani, din comunele Apahida şi Baciu, sunt bănuiţi de comiterea mai multor furturi din autoturisme şi locuinţe, fapte produse în perioada 16.06. – 08.07. a.c., pe raza municipiului Cluj-Napoca.

De asemenea, cei doi sunt cercetaţi sub aspectul comiterii infracţiunii de lipsire de libertate în mod ilegal, după ce la data de 30 iulie a.c. ar fi pătruns într-o locuinţă de pe raza municipiului Cluj-Napoca și ar fi obligat o tânără de 18 ani, prin folosirea forței, să-i însoțească. Polițiștii susțin că femeia care a reclamat că a fost răpită este fosta concubină a lui Ciurar.

La expirarea perioadei de reţinere, cei doi bărbaţi vor fi prezentaţi în faţa magistraţilor pentru dispunerea altor măsuri preventive.

Cercetările continuă în vederea stabilirii întregii activităţi infracţionale a celor doi.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s