EXCLUSIV Vezi cine e șoferul care a comis accidentul de duminică seara. Venea de la nuntă și a fugit!!!

După verificări care au durat toată noaptea, oamenii legii au reușit să îl identifice pe șoferul care a produs un grav accident de circulație, duminică seara, pe Podul IRA.

Din primele informații bărbatul, Dorian Darius venea de la o nuntă unde a fost angajat ca și ospătar, la o sală de nunți situată în apropierea Podului IRA. La un moment dat, fiind sub influența băuturilor alcoolice, șoferul a pătruns pe drumul cu prioritate și a lovit frontal un Audi A6 și un alt autoturism. După ce a comis accidentul, șoferul a fugit de la fața locului.

Polițiștii l-au căutat toată noaptea dar nu l-au găsit, nici la adresa de domiciliu și nici la alte adrese unde s-ar fi putut ascunde.

Potrivit unor apropiați ai bărbatului, acesta a mai fost cercetat penal pentru conducere sub influența băuturilor alcoolice, având permisul anulat. ”Abia de curând și-a luat permisul de conducere dar el avea coadă. Din acest motiv a fugit de la locul accidentului să nu se constate că a consumat alcool și să fie din nou condamnat, de data aceasta cu executare”, a spus prietenul lui Dorian Darius.

 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s