Tentativă de omor la Apahida. S-au certat de la un comentariu pe facebook. Agresorul a fost reținut

Incidentul de sâmbătă după amiaza, dintr-o stație de autobuz a liniei M41, din centrul localității Apahida, a pornit de la celebra rețea de socializare facebook și de la un comentariu făcut de un tânăr de 18 ani la adresa unei alte tinere din Apahida.

La anchetă, procurorii clujeni au descoperit că la un moment dat, în jurul orei 16.20, în timp ce mai multe persoane așteptau sosirea autobuzului, între două persoane aflate în stație a pornit un scandal imens. Victima este un bărbat de 33 de ani, din Apahida, care se numește Mihai Vențel, zis ”Lupul”. Acesta i-ar fi reproșat agresorului, un tânăr de 18 ani, din Cluj Napoca, Papp Robert, că a scris un comentariu urât pe contul unei tinere de 18 ani, fiica unei apropiate a lui.

Martorii susțin că bărbatul din Apahida l-ar fi amenințat pe tânărul de 18 ani și i-a adresat cuvinte urâte. Nu se cunosc motivele pentru care agresorul a reacționat așa de violent, cel mai probabil i-a fost frică de bărbatul de 33 de ani. Procurorii au ajuns la concluzia că Papp Robert a scos dintr-o geantă un briceag, cu care l-a lovit de trei ori pe Mihai Vențel, acesta suferind răni la ficat, rinichi și splină. Medicii au ajuns la concluzia că Vențel a suferit răni care i-au pus în pericol viața.

La faza locului, martorii au solicitat intervenția ambulanței și a poliției.

Procurorii de la Parchetul de pe lângă Tribunalul Cluj au luat decizia să îl rețină pe Papp Robert, urmând ca acesta să fie prezentat pentru emiterea unui mandat de arestare pentru 30 de zile, pentru comiterea infracțiunii de tentativă de omor.

 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s