De ce îl protejează Poliția Cluj pe autorul accidentului de pe centura CUG – Apahida. Vezi cine este șoferul care a provocat măcelul … EXCLUSIV

Din motive necunoscute Poliția Cluj l-a protejat cât a putut pe autorul accidentului care a avut loc pe centura CUG  Apahida, în cursul serii de sâmbătă. În acest accident, doi tineri, unul de 34 de ani, Rareș Sabău, și Octavian Rus, de 23 de ani, au murit.

Ziardeapahida.ro a aflat, în exclusivitate, că autorul acestui accident se numește Aras Dogukan, are 23 de ani, și locuiește în Cluj Napoca. Încă nu este clar motivul pentru care Poliția Cluj a ținut sub cheie identitatea acestei persoane.

aras dogucan

Aras Dogukan apare că este un tânăr care se ocupă cu vânzarea de autoturisme. Pe site-ul OLX, un anume Aras Dogukan figurează că în cursul lunii martie a scos la vânzare un autoturism marca Ford, similar cu cel condus de el în momentul producerii accidentului.

Dupa accident, Dogukan Aras a sters toate referile la el, contul de facebook dar și anunțurile de vânzare de mașini.

Potrivit IPJ Cluj, turcul este cercetat în stare de libertate pentru comiterea a trei infracțiuni, ucidere din culpă, vătămare corporală gravă din culpă și părăsire a locului accidentului fără încuviințarea organelor de poliție.

În timpul audierilor, tânărul a declarat că nu a văzut că a provocat un grav accident de circulație și de aceea a continuat să se deplaseze, fiind prins în localitatea Răscruci.

Dacă cineva îl știe pe acest Aras Dogukan, cu tată turc și mama româncă, așteptăm o fotografie pe pagina de facebook a ziardeapahida.ro.

3 thoughts on “De ce îl protejează Poliția Cluj pe autorul accidentului de pe centura CUG – Apahida. Vezi cine este șoferul care a provocat măcelul … EXCLUSIV

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s