Accident grav pe centura CUG – Apahida. O persoană a murit iar alte patru sunt grav rănite. Vinovatul a fugit de la fața locului și a fost prins în Răscruci VIDEO

Un inconștient a provocat un grav accident, la intrarea pe centura CUG – Apahida. Mai exact, accidentul a avut loc la aproximativ 400 de metri de sensul giratoriu spre Emerson, în sensul spre Apahida.

Din primele informații furnizate de Poliția Cluj, rezultă că un tânăr de 23 de ani, care circula dinspre Cluj Napoca spre Apahida, a forțat o depășire, în zonă fiind linie continuă.

 

Din sens opus, spun martorii, circula regulamentar un autoturism Dacia Logan, în care se aflau cinci peroane. Martorii oculari susțin că șoferul a tras de volan dreapta și s-a răsturnat de câteva ori, pe șoseaua de centură. În cele din urmă, mașina a părăsit partea carosabilă și s-a oprit pe un câmp din apropiere. Una dintre persoanele aflate în Logan, un tânăr de 22 de ani, a murit pe loc, în timp ce șoferul era în comă. ”Victimele erau aruncate din mașină printre tufele de pe câmpul de pe marginea drumului. Le-am acordat primul ajutor medical și am sunat de urgență la 112”, spune un martor ocular.

Ca și când nimic nu s-a întâmplat, autorul accidentului a fugit de la fața locului, fiind urmărit de câțiva șoferi care au sunat și ei la 112 și au comunicat în permanență locul unde se află șoferul criminal. În cele din urmă, autorul a fost oprit de un echipaj de poliție din Răscruci, la aproximativ 20 de kilometri depărtare de locul accidentului. Tânărul a fost adus la fața locului și va fi, cel mai probabil reținut de polițiști.

La fața locului au ajuns de urgență trei ambulanțe și mai multe echipaje de descarcerare și de poliție.

VIDEO: Rebeca Mureșan

Vom reveni cu amănunte.

 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s