Scandal la Apahida! Bodyguardul unei case de pariuri este acuzat că a bătut un client

Un bărbat, în vârstă de 30 de ani, din Apahida, a reclamat la Poliție faptul că a fost bătut cu bestialitate de către paznicul unei case de pariuri, situate în Apahida.

cosmin-lorincz

Victima, potrivit Gazeta de Cluj, se numește Cosmin Lorincz (foto) și s-a prezentat la Institutul de Medicină Legală din Cluj Napoca, cu multiple leziuni, produse în zona feței, care necesită între 25 și 28 de zile de îngrijiri medico legale.

Bărbatul povestește că, în urmă cu patru luni a câștigat la pariuri, suma de 48 de lei, dar din greșeală casierița i-a plătit 480 de lei, bani pe care nu a mai vrut să îi returneze, deși de la sala de pariuri și jocuri, i s-a cerut acest lucru. Motivul ar fi fost acela că, femeia care este angajată ca și casieriță le vorbește urât clienților. „Trecuseră deja câteva luni de la incidentul cu casieriţa şi, ieri, (3 mai ca.c.), tocmai treceam prin faţa casei de pariuri când m-am trezit atacat sălbatic de  T… , bodyguardul de acolo, o namilă de vreo 130 de kilograme. M-a făcut şobolan şi m-a întrebat de ce vorbesc urât cu el la telefon. Apoi, fără să mai zică vreun cuvânt mi-a ars un cap în gură şi doi pumni, rupându-mi pe loc nasul şi un pomete. M-am deplasat de urgenţă la Postul de Poliţie Apahida, de unde domnii poliţişti au dat telefon la Ambulanţă, fiind transportat de urgenţă la U.P.U. Cluj-Napoca, apoi la Oftalmologie şi, într-un târziu şi la Clinica de Chirurgie Maxilofacială, de lângă parc. Acolo am refuzat deocamdată internarea, de frică, fiindcă medicii doreau să mă opereze”, a declarat Lorinz, pentru Gazeta de Cluj.

Victima susține că nu se va opri din demersul său legal și îl va aduce pe acest Toni în fața organelor de poliție. „Dacă aşa crede T… ăsta că se procedează în secolul XXI, să baţi pe oricine, în dispreţul legii, îl asigur că va plăti scump de tot pentru gestul său. Mă duc direct la poliţie să depun plângere împotriva lui Toni şi apoi îmi iau inima-n dinţi să văd de pot face cu internarea şi cu operaţia fiindcă nu pot rămâne aşa”, a mai spus victima.

Ziardeapahida.ro dezaprobă orice act de violență și le solicită polițiștilor de la Postul de Poliție Apahida să intervină cu eficiență maximă pentru a preîntâmpina astfel de fapte.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s