Scandal pe M41. Patru femei s-au luat la bătaie

Incidentul a avut loc vineri, în jurul orei 15.30, pe linia de autobuz M41. Potrivit unor martori oculari, patru femei de etnie romă, din Sânnicoară s-au luat la bătaie în autobuz, fără să le pese că în jur sunt călători care merg acasă după o zi de muncă.

Martorii susțin că incidentul a pornit, inițial, între doua femei, se pare rivale în dragoste, având în vedere vorbele care au fost rostite. ”Cele două s-au luat la bătaie, în conflict intervenind și celelalte două femei, în favoarea agresoarei. Cineva a sunat la 112, și așa se face că Poliția a intervenit de urgență, înainte ca autobuzul să ajungă în ultima stație de la Sânnicoară, spre Apahida. Bine că au intervenit polițiștii. Țiganii aia din Sânnicoară se ceartă și se bat aproape tot timpul pe autobuz”, se plânge o femeie din Apahida.

Polițiștii din Apahida au intervenit în forță și i-au coborât pe scandalagii din autobuz. ”O femeie a fost amendată cu 1.000 de lei. Victima a mers la Poliție să depună plângere penală”, spune agenta Carmen Jucan, purtător de cuvânt al IPJ Cluj.

Problema scandalagiilor pe autobuzul M41 nu este una nouă. Apahidenii solicită de foarte mult timp,  autorităților competente să ia măsuri pentru ca aceste scandaluri, foarte dese, să nu mai aibă loc. ”Țiganii aia din Sânnicoară, de pe deal, ei sunt cei care fac scandal. Nu au bilet niciodată și nici nu îi amendează nimeni. Ar trebui să îi lase să se urce în autobuz doar dacă au bilet”, spune un alt localnic din Apahida.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s