Campion mondial de MMA, Ciprian Mariș și-a petrecut Crăciunul la Apahida, alături de familie și de prieteni.

În urmă cu câteva zile, Ciprian Mariș a reușit un meci de excepție în cadrul unei gale de profesioniști care a avut loc la Ploiești, unde a reușit să își învingă adversarul încă din prima repriză. ”Am reușit un procedeu de BJJ și adversarul meu nu a avut ce face”, a declarat, pentru ziardeapahida.ro, Ciprian Mariș.

Campionul mondial a mai spus că în anul 2016 s-a antrenat în Danemarca, la un club sportiv frecventat de luptători din top, fapt ce i-a permis să își perfecționeze tehnica de luptă și să devină și mai bun. ”În ultima perioadă m-am antrenat în Danemarca, alături de luptători foarte puternici. Acest lucru s-a văzut în meciul de la Ploiești, unde am evoluat într-o formă fizică de excepție și cu un bagaj nou de tehnici de luptă. În Danemarca am avut parteneri foarte puterniici și asta m-a făcut să evoluez foarte mult. Acești adversari erau mult mai buni ca mine și mi-am zis că trebuie să le fac față dacă vreau să îmi ating țelul în viață. Clubul din Danemarca se numește Rumble Sport, iar aici se antrenează sportivi de elită, care luptă la cel mai înalt nivel din lume, adică UFC, competiție unde vreau să ajugn și eu”, a spus Ciprian Mariș.

Pentru anul 2017, campionul mondial își dorește o nouă luptă care să îi aducă un alt titlu de recunoaștere mondială. ”Vreau să urc mai sus în clasamentul mondial”.

Mariș mai spune că fără sprijinul unor români adevărați nu ar fi reușit să ajungă unde a ajuns. ”Fără ei, Raul Stor, Eugen Vereș și firma Multipower, cariera mea ar fi luat sfârșit iar visele mele s-ar fi spulberat deja”.

Foto: Xmedia Studio

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s