Apahidenii nu se inghesuie la vot! Rezultatul se prefigureaza a fi un dezastru pentru PNL

Sătui de promisiunile politicienilor locali și naționali, apahidenii nu s-au înghesuit la vot. Statistica oficială a Biroului Electoral Central, arată că la Apahida s-a votat cu mult sub media pe județul Cluj.

statisticavot-apahida

Ziardeapahida.ro va prezintă statistica oficială, pentru ora 13.50, pe fiecare secție de votare deschisă pe raza comunei Apahida.

De exemplu, la secția de votare 306 de la Apahida, care funcționează în incinta sălii de sport din 1665 de cetățeni cu drept de vot, au votat doar 160, ceea ce reprezintă un procent de 9.61 procente.

La Sânnicoară, din 1652 electori au votat de 281, ceea ce reprezintă 17.01 la sută. Potrivit unor localinici din Sânnicoară, după slujba de la biserică, mai mulți electori au mers să voteze la școala generală din localitate, care este la o distanță de 50 de metri. ”Oamenii nu mai vin să voteze. Spun că nu au cu cine vota și că de fiecare dată când au votat în vreun fel au fost dezamăgiți”, spune un membru al secției de votare din Sânnicoară.

Un procent la vot de aproximativ 40 la sută va favoriza masiv PSD, în timp ce un procent mai mare de 45 la sută, va favoriza PNL și partidele de dreapta. De aici provine și imensa mobilizare pe facebook a PNL, a cărui lideri îndeamnă cetățenii să meargă la vot.

Pe parcursul zilei va vom oferi și alte date statistice.

Foto: apahida.ro

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s