Angajații Primăriei Apahida rezolvă cum știu mai bine problema canalizării de la Creșa Câmpenești: aruncă mizeria direct pe câmp VIDEO

Un bărbat din Apahida a surprins un tractor care tracta o vidanjă, despre care spune că aparține Primăriei Apahida, în timp ce deversa pe un câmp, din zona satului Câmpenești, mizeria provenită de la fosa septică de la Creșa Câmpenești.
vidanja
În imagini se poate vedea un tractor care tractează o vidanjă, care ”face ture” și deversează dejecțiile umane. ”Priviți dragi cetățeni cum Primăria Apahida deversează rezidurile de la Creșa Câmpenești direct pe câmp, așa ca decideți dvs.cu cine votați duminica și pe viitor, rușine PSD, ești o mizerie…”, a scris Ionuț Vlaic, pe contul său de facebook, un comentariu la imaginile înregistrate cel mai probabil cu telefonul mobil.

Ziardeapahida.ro a aflat faptul că la ultima ședință a Consiliului Local Apahida, primarul PSD al comunei Apahida, Grigore Fati, a propus rectificarea bugetului în sensul în care suma de 408.000 lei alocată de Consiliul Județean Cluj către comuna Apahida, pentru continuarea lucrărilor de canalizare, să fie relocată pentru construcția de drumuri care sunt asfaltate în zona satului Dezmir.

Nu este clar motivul pentru care proiectele de canalizare din Apahida nu au fost continuate dar este foarte clar că la nivelul comunei există o mare problemă privind canalizarea, problemă care se va acutiza de la o zi la alta.

Ziardeapahida.ro așteaptă un punct de vedere al Primăriei Apahida la această chestiune deosebit de gravă.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s