Un autotren care transporta ciment la un pas de prăpăd la Câmpenești. A ajuns pe câmp și s-a răsturnat

La ieșire din Apahida, un autotren specializat în transportul cimentului, a ratat sensul giratoriu, care asigură intersecția dintre DN 1C și centura Cluj Est, și a fost la un pas să fac prăpăd.

Martorii susțin că autotrenul a trecut peste sensul giratoriu, în loc să îl ocolească prin dreaptă, și s-a răsturnat în afara drumului. ”A trecut ca o săgeată. Ori șoferul a adormit, ori mașina a fost foarte grea, circula cu viteză și nu a mai putut frâna la timp. Probabil autotrenul circula cu viteză și a trecut cu viteză peste sensul giratoriu”, spune un martor.

Un polițist clujean care a făcut cercetarea la fața locului a declarat că șoferul autotrenului circula cu viteză și nu a mai putut opri mașina la timp, pentru a efectua corect intrarea în sensul giratoriu. ”Noroc că nu mai era altă mașină pe șosea pentru că se putea produce o tragedie. Autotrenul nu a mai putut fi controlat”, spune și polițistul.

În cursul după amiezii de luni, mai multe macarale speciale de la ”Zoli Trans” se chinuiau să ridice remorca încărcată cu ciment. La fața locului a fost adusă o altă remorcă specială în care a fost transbordată încărcătura de ciment.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s