Primarul din Apahida a propus majorarea taxei de salubritate cu 20 la sută, iar consilierii PSD au votat. La fel a făcut și un liberal. Oamenii vor plăti mai mult pentru ridicarea gunoiului

La ședința Consiliului Local Apahida, de joi, 8 septembrie 2016, pe ordinea de zi, pe ultima sută de metri, a fost introdus un proiect de hotărâre de Consiliu Local, care se referă la majorarea taxei de salubritate de la 15 lei la 19 lei pentru o gospodărie, și de la șapte lei la nouă lei, pentru o persoane singură.

Introdus pe ”șuștache”, proiectul a fost votat de nouă consilieri PSD prezenți, și de către consilierul PNL, Viorel Nacu (foto). Toți ceilalți șase consilierii PNL nu au votat acest proiect care va aduce pentru apahideni o creștere cu peste 20 la sută a taxei pentru gunoaie. În mandatul trecut, PNL Apahida a reușit să reducă taxa de salubritate.

Contactat, consilierul PNL, Viorel Nacu a declarat că la mijloc a fost o confuzie legată de o variantă propusă de PNL. Cu alte cuvinte, Nacu susține că a votat varianta propusă de PNL dar în momentul în care s-a supus votului varianta propusă de primar, adică de majorare cu 22 la sută a taxei de salubritate, el a rămas cu mâna pe sus.

La Zilele comunei Apahida, consilierul PNL Viorel Nacu a putut fi văzut de toți apahideni cum se distrează și se turmentează, la ”cortul VIP-urilor”, alături de patronul Strict Prest, societatea care ridică gunoiul menajer în Apahida, Eugen Mircea Vereș.

Mai este de menționat faptul că Eugen Vereș junior este finul de cununie al primarului PSD din Apahida, Grigore Fati.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s